Домът е Вашата крепост, която трябва да защитава здравето на Вас и Вашето семейство.

Това не трябва да бъде място, което излага тялото ви на потенциално вредни лъчения, оказващи негативно влияние на психическото и физическото здраве.

Всеки дом неминуемо е засегнат от радиация до известна степен, независимо дали тя произлиза от изкуствени енергии (електрострес) или излишъци от естествена радиация (геопатичен стрес). Проблемът, с който се сблъскваме днес, е че в твърде много домове радиацията, макар и на нива далеч под границите, определени от законовия орган, засяга нашето здраве, жизненост, имунитет и плодовитост.

Освен това някои видове радиация (електромагнитни полета от далекопроводи и локалната електропреносна мрежа) не могат да бъдат изолирани и въпреки че можем да ви помогнем да подобрите дома си, закупуването на къща с този проблем е потенциално застрашаваща здравето.

Ако търсите сграда, тогава трябва да се проучи парцелът земя, който искате да закупите. Със сигурност никой не иска да построи дома си върху имот, който има непоправими проблеми.

Захранващите кабели, прокарани нагоре и надолу по улицата, дори под земята, могат да причинят толкова проблеми, колкото големите електропроводи за високо напрежение.

Не бихте си купили къща без инспекция за вредители … Вероятно бихте се интересували от устройствения план на сградата, мениджмънт на общите части и етажната собственост … но давате ли си сметка относно рисковете за Вашето здраве в новия ви дом? Не трябва ли да се уверите, че той допринася за съхраняване на Вашето здраве и здравето на семейство Ви, вместо да го нарушава?

Покупката на дом е основна промяна в живота на всеки човек и е дългосрочна стъпка, която трябва да е оценена и анализирана от множество гледни точки, включително за нивата на електромагнитна радиация в самия имот.

Какво включва радиационната проверка от EMF.BG преди покупка на имот

Нашите консултанти предлагат два вида инспекции преди покупката:

ПРОЕКТ ЗДРАВЕ

С това инвестирате в “проект здраве”, който е обвързан с елиминиране на скритите причини от радиацията, водещи до разрушаване на вашия имунитет, нервно-вегетативен дисбаланс, хормонална и репродуктивна системи и др.

Често се срещат неотложни обстоятелства или има елемент на спешност, когато става въпрос за покупка на жилище; ние разбираме това. Свържете се с нас и ни информирайте за вашите нужди и времето, с което разполагате, за да уговорим удобна дата за обследване.

Направи запитване

Готови ли сте за персонализирана оценка на радиационния риск от специалисти?

Свържи се с нас