Повечето домове представляват допълнителна тежест от гледна точка на влиянието върху здравето. Тъй като новопостроените домове са проектирани и окабелени за удобство, излагането ни на радиация се увеличава. Също така технологията, която е полезна за планетата, като слънчевите панели, може да има ужасни последици за здравето на собственика на дома.

Позволете ни да работим с вашия архитект, строител или електротехник и да подобрим слабите места на Вашия дизайн, като включим мерки за радиационна защита или ограничаване, често изцяло по дискретен начин.

Какво очаквате от собствените си 4 стени?

Трябва ли домът Ви да бъде само сигурно убежище срещу лошо време и кражби? Или също така, чрез своя дизайн, трябва да защитава Вашето здраве.

Да живеем здравословно е жизненоважно и предразполага към по-продуктивен и пълноценен живот. Хората, които живеят здравословно, се борят по-ефективно с болестите и възобновяват енергийните си запаси по-лесно.

Проверете плановете на сградите си за радиация

Независимо дали строите или ремонтирате, геобиолог от EMF.BG ще ви помогне да локализирате радиационните тежести във Вашия бъдещ дом. Въз основа на дългогодишния опит в строителна геобиология, нашите обучени консултанти ще обсъдят с Вас възможността да включите във Вашия проект радиационна защита. Това спестява пари и дава на бъдещия Ви дом нивото на защита, което е най-добро за вашето семейство.

Изградете дом, който ще осигури Вашето здраве и щастие

Успехът или неуспехът се случват в резултат на интересите, опита и произхода на Вашите търговци. EMF.BG е част от една от най-големите клиники за холистична медицина в България Detox Center, а нашият успех идва от нашия холистичен и дългосрочен подход за възстановяване и защита на здравето на нашите пациенти.

Вашият специалист по радиация в EMF.BG може да работи с Вас и Вашия архитект, за да разкрие слабите места в дизайна, които биха представлявали здравословна тежест, и да избере подходящите стратегии и материали в началото на вашия проект. Разходите са незначителни, като се има предвид стойността на дома, но това е изключително ценна инвестиция в доброто здраве и благополучие.

Сигурното опазване на здравето в дома ви е най-важната функция, която той трябва да ви осигури.

Мащабно строителство без радиация?

Като инвеститор/строител можете да предложите радиационна защита като допълнително предимство на Вашия проект, което със сигурност ще остане в съзнанието на потенциалните Ви клиенти. Покажете, че Вие, за разлика от други инвеститори/строители, наистина мислите за средата и качеството на живот на клиентит си, като създавате домове, които допринасят за опазване на здравето и благоденствието им.

Направи запитване

Готови ли сте за персонализирана оценка на радиационния риск от специалисти?

Свържи се с нас